Tinder Coins este noua monedă virtuală pentru rețeaua Tinder – cum se obține și la ce folosește

10.10.2021
Tinder Coins este noua monedă virtuală pentru rețeaua Tinder - cum se obține și la ce folosește

Aplicația de dating Tinder va avea încurând propria monedă virtuală Tinder Coins, integrată chiar în aplicația de mobil. Aceasta va putea fi obținută și fără bani de către utilizatorii cei mai activi, care o vor putea folosi pentru a debloca funcții rezervate în mod normal abonaților premium.

Noile Tinder Coins vor avea valoare doar în cardul aplicației de mobil, putând fi folosite pentru a obține anumite avantaje, scopul real fiind acela de a motiva utilizatorii să petreacă mai mult timp în cadrul platformei de dating.

Spre exemplu, acțiuni precum actualizarea periodică a profilului de utilizator și activitatea constantă pe Tinder va fi recompensată cu aceste monede. Desigur, cei mai puțin „harnici” vor avea și posibilitatea să le cumpere cu bani reali.

Monedele câștigate sau cumpărate vor putea fi folosite pentru a crește vizibilitatea profilului cu autorul opțiunii Super Boost, Super Likes și alte avantaje care sporesc șansele pentru găsirea de noi potriviri.

Administratorii Tinder speră ca accesarea gratuită a funcțiilor premium, plătind cu monede primite ca și recompensă pentru folosirea frecventă a aplicației, va motiva utilizatorii să opteze pentru păstrarea acestor avantaje și în mod contracost, odată ce monedele virtuale sunt epuizate.

Tinder va introduce noua monedă virtuală mai întâi pentru utilizatorii din Australia, alte regiuni urmând să fie incluse în viitorul apropiat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult