Tinder pregătește ”Swipe Party”, o funcție prin care prietenii îți aleg viitoarele întâlniri

07.01.2022
Tinder pregătește ”Swipe Party”, o funcție prin care prietenii îți aleg viitoarele întâlniri

Pornind de la ideea de a aduce în spațiul virtual un „favor” pe care utilizatorii platformei îl primesc uneori și în mod direct, din partea prietenilor, Tinder pregătește ”Swipe Party”, o funcție prin care prietenii tăi îți pot aranja viitoarele întâlniri.

Funcționalitatea încă neanunțată a fost identificată mai întâi în codul aplicației pentru mobil, administratorii Tinder confirmând că lucrează la noua facilitate.

Aparent, opțiunea Tinder Swipe Party este cumva inspirată de funcționalitatea SharePlay deja cunoscută fanilor Apple, concepută să atragă prietenii pe FaceTime, folosind aplicații suportate precum Disney+ și Hulu.

Începând cu una dintre următoarele versiuni Tinder, vei putea să inviți prietenii la runde Swipe Party de alegere a potențialelor potriviri. Totul pornește de la ideea că mulți oameni fac deja asta și în viața reală, atunci când sunt în grup de prieteni și își cer părerea unul-altuia cu privire la potențiali parteneri de agățat. Astfel, noua facilitate oferită de Tinder nu face decât să ocolească aspectul socializării cu prieteni reali, în ideea că aceștia rămân oricum acasă pentru a-și reduce expunerea la virusul COVID-19.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult