Tinder readuce Festival Mode, pentru potriviri rapide la evenimentele muzicale cu foarte mulți spectatori

14.04.2022
Tinder readuce Festival Mode, pentru potriviri rapide la evenimentele muzicale cu foarte mulți spectatori

Aproape uitată după ce măsurile de pandemie au devenit parte din normal, Festival Mode este din nou de actualitate, ajutând utilizatorii Tinder să găsească „ceva de făcut” și în timpul când nu se află în marea de oameni, participanți la festivalurile muzicale desfășurate în diverse regiuni ale lumii, printre care și România.

Funcționalitatea activată prima dată în anul 2019 era disponibilă prin intermediul tab-ului Explore, al aplicației Tinder pentru smartphone. Amatorii de întâlniri care sperau să întâlnească pe cineva din cercul restrâns, dar totuși divers, al participanților la respectivul festival aveau astfel șanse mai mari să obțină potriviri reușite, cu sau fără continuare pe termen lung.

„Modul Festival îți oferă șansa de a te întoarce acolo, de a cunoaște oameni noi și de a-ți face prieteni înainte de a ajunge pe terenul festivalului. Este o modalitate grozavă, cu presiune scăzută, de a face din nou conexiuni în lumea reală”, declară Kyle Miller, vicepreședinte de al diviziei Product Inovation din cadrul Tinder.

Potrivit statisticilor Tinder, 64% dintre persoanele singure declară că le place să cunoască oameni noi la evenimente de muzică live.

Deloc întâmplător, anunțul Tinder pentru reactivarea Festival Mode vine chiar în timp ce autoritățile din lumea întreagă dau semne că sunt pregătite să renunțe definitiv la măsurile anti-pandemie, inclusiv cerințe care afectau în mod decisiv descoperirea de persoane interesante cu ocazia întâlnirilor live, precum purtarea unei măști faciale care te transformă într-un anonim, pierdut între alți anonimi.

În primă etapă, Festival Mode este disponibil (sub denumiri ușor diferite) în 10 țări (SUA, Australia, Franța, Germania, Ungaria, Norvegia, Spania, Suedia, Olanda și Marea Britanie). Deși România este gazda unor evenimente muzicale cu tradiție și număr foarte mare de participanți, Tinder nu confirmă „ajutorul” pentru amatorii de aventuri, deocamdată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult