Un bărbat a divorțat de „femeia” cunoscută pe Facebook Dating după doar două zile

09.06.2020
Un bărbat a divorțat de „femeia” cunoscută pe Facebook Dating după doar două zile

Un bărbat de 31 de ani din Indonezia a divorțat de „femeia” cunoscută online la doar două zile după nuntă. Muh a cunoscut-o pe Mita, în vârstă de 25 de ani, în urmă cu o lună, în serviciul Facebook Dating.

Au început o relație, iar după câteva săptămâni s-au căsătorit. După doar două zile, însă, Muh a cerut divorțul, pe motiv că soția lui este, de fapt, bărbat. Bărbatul a declarat că s-a îndrăgosit de Mita și că înainte de a ajunge cu ea în dormitor nu a observat nimic suspect.

Familia lui Muh a plătit o zestre de aproximativ 1.430 de dolari.

În noaptea nunții, avansurile lui Muh au fost respinse de noua soție. Același lucru s-a întâmplat și zilele următoare, iar bărbatul a început să bănuiască că ceva nu este în regulă.

Muh a început o anchetă, air peste câteva zile a descoperit adevărul: Mita este un bărbat. Când s-a dus să ovorbească cu ea, „femeia” fugise deja. Bărbatul a făcut plângere la poliție, iar oamenii legii l-au prins repede pe tânăr. Acesta se numește, de fapt, Adi.

Caz similar, în Uganda

Un incident similar s-a petrecut în ianuarie, în Africa. Un imam din Uganda, Sheikh Mohammed Mutumba, a aflat că proaspăta lui soţie, Swabullah Nabukeera, este bărbat la două săptămâni după nuntă. Cei doi nu au întreţinut relaţii intime deoarece mireasa a susţinut că este la menstruaţie.

Imamul a fost suspendat din funcţie după ce a izbucnit scandalul, potrivit publicaţiei Daily Monitor din statul african.

În timp ce Mutumba aştepta să îşi poată atinge soţia, un vecin a acuzat-o pe aceasta că a sărit peste un gard şi i-a furat haine şi un televizor.

Cazul a fost raportat la poliţie, iar în timpul anchetei s-a descoperit că Nabukeera este bărbat.

Un reprezentant al poliţiei a declarat că suspectul purta un hijab şi sandale atunci când a fost interogat. În timpul percheziţiei, o poliţistă a descoperit că bărbatul avea haine băgate în sutien şi organe genitale bărbăteşti.

Nabukeera a spus că numele lui adevărat este Richard Tumushabe şi că s-a căsătorit cu Mutumba pentru a-i lua banii. Mătuşa bărbatului, care a primit plata pentru mireasă de la familia mirelui – inclusiv două capre, două pungi de zahăr, un carton de sare şi un Coran -, a fost şi ea reţinută.

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr a divorţat de soţie deoarece în noaptea nunţii femeia a stat prea mult pe telefon

Un bărbat a descoperit, în timp ce folosea Google Maps, că soţia l-a înşelat

Femeile din Arabia Saudită vor primi SMS atunci când soţul lor divorţează de ele

Urmărește Go4IT.ro pe Google News