Un clip video viral, care lasă impresia că un bărbat profită de o tânără beată, are un mesaj surprinzător

Un clip video realizat de vlogger-ul spaniol NinchiBoy a devenit viral pe internet datorită mesajului puternic pe care îl transmite. Numit „Guy has sex with drunk girl”, clipul pare să includă scene în care un bărbat profită de o tânără care s-a îmbătat şi a adormit pe o canapea. 
 
De fapt, materialul, care a strâns peste 9,1 milioane de vizualizări pe YouTube, arată cum ar trebui tratate femeile care sunt vulnerabile după ce se ameţesc de la băutură. „Cu respect”, este propunerea lui NinchiBoy. 
 
 
În clip se vede cum tânărul intră într-o cameră în care o femeie „beată” doarme pe o canapea, înconjurată de sticle de băutură. Bărbatul începe să o dezbrace pe tânără, iar apoi, ţinând cont de numele dat clipului, toată lumea se aşteaptă ca acesta să profite de ea. În schimb, el o acoperă pe femeie într-un cearceaf, iar apoi părăseşte încăperea.
 
„Acest clip este un exemplu despre cum bărbaţii ar trebui să trateze femeile”, spune vlogger-ul. 
 
Iniţiativa tânărului spaniol vine la scurt timp după ce în America Latină a avut loc un val de agresiuni sexuale asupra unor femei care au consumat alcool în cantităţi mai mari. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video