Vodafone oferă internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiţilor

13.02.2017
Vodafone oferă internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiţilor

Vodafone România va oferi trafic de date nelimitat şi gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clienţilor serviciilor mobile. Marcând astfel debutul campaniei aniversare 20 de ani, aceasta este doar prima dintr-o serie de iniţiative care urmează să fie implementate de-a lungul anului.

Cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat şi gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming şi a folosi social media la viteze 4G+ de Ziua Îndrăgostiţilor.

2017 este un an de referinţă pentru prima reţea digitală de telefonie mobilă din ţară, întrucât aniversăm primii 20 de ani de activitate în serviciul clienţilor noştri. Vom sărbători împreună cu ei pe parcursul întregului an şi sunt bucuros să anunţ un cadou pe care l-am pregătit pentru ei: posibilitatea de a se bucura fără costuri şi fără limite de cea mai bună reţea din ţară de Ziua Îndrăgostiţilor. Aceasta este prima iniţiativă dintr-o serie de surprize ce vor urma„, a declarat Ravinder Takkar, Preşedinte şi CEO, Vodafone România.

Aceasta nu este prima iniţiativă de acest gen întreprinsă de Vodafone România, compania fiind primul operator de telecomunicaţii care a oferit trafic de date nelimitat şi gratuit pentru clienţii săi din întreaga ţară în septembrie 2015 şi apoi în februarie 2016. De asemenea, operatorul a oferit internet nelimitat şi gratuit la metroul bucureştean în perioada februarie-martie 2016 şi în oraşele Iaşi şi Cluj în perioada septembrie-octombrie 2016.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult