WhatsApp adaugă opțiune Mute și suport pentru mesaje directe către participanții sesiunile de conferință

20.06.2022
WhatsApp adaugă opțiune Mute și suport pentru mesaje directe către participanții sesiunile de conferință

WhatsApp îmbunătățește suportul pentru apeluri de grup prin adăugarea unor funcții solicitate cu insistență de utilizatorii platformei, cum ar fi opțiune Mute pentru suprimarea participanților care nu respectă regulile și posibilitatea contactării în privat a participanților

Fie că este vorba de apeluri video sau discuții în modul voce, sesiunile de conferință pot da surprize neplăcute participanților, care din neatenție sau din necunoaștere ajung să ofere mai multe „detalii” participanților la discuție, decât ar trebui. Nu puține sunt cazurile în care participanții la sesiuni de videoconferință se pun în situații stânjenitoare, arătând mai mult decât este cazul în fluxul video, sau permițând preluarea conversațiilor personale în discuțiile cu mulți participanți.

Totodată, compania a adăugat și un nou banner, afișat pentru anunțarea momentelor când un nou participant se alătură apelului de grup.

Recent, administratorii WhatsApp au adăugat și alte funcții utile precum setări rapide pentru confidențialitate, ajutând utilizatorii să limiteze detaliile oferite despre propriul cont. O altă setare importantă este cea pentru ascunderea indicatorului Last Seen. Concret, WhatsApp a decis să adauge în aplicația pentru mobil setările care-ți permit să decizi pentru fiecare utilizator în parte nivelul de acces asupra informațiilor din profilul tău. Printre secțiunile de interes se numără opțiunea „Last Seen”,”Profile Picture,” și „About”. Opțional, poți ajusta aceste setări la nivel global, stabilind exact ce informații sunt vizibile pentru toate contactele tale, cu posibilitatea alegerii unei liste de contacte care să fie exceptate de la această regulă. Important de știut, debifarea opțiunii Last Seen funcționează în sistem reciproc, această informație dispărând în mod simultan și pentru celelalte contacte din lista ta de WhatsApp.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult