Wi-Fi gratuit în Trenurile Soarelui, de la Orange

Autor: Aurelian Mihai 16.05.2016
Wi-Fi gratuit în Trenurile Soarelui, de la Orange

Venind în sprijinul călătorilor care aleg să viziteze litoralul românesc călătorind cu trenul, Orange va pune la dispoziţie hotspot-uri WiFi gratuite, disponibile pe toată durata sezonului estival.

În perioada 01 mai – 15 septembrie, călătorii de pe ruta Bucureşti-Constanţa şi retur se bucură de Wi-Fi gratuit în vagoanele semnalizate cu „Orange Wi-Fi Zone”, având acces de mare viteză la conţinutul preferat, fără a fi condiţionaţi de reţeaua de telefonie mobilă pe care o utilizează. Divertismentul este garantat pentru întreaga familie, pentru că traficul este verificat din punct de vedere al conţinutului, astfel încât să fie sigur inclusiv pentru cei mici, dar şi pentru a preveni riscurile care pot afecta dispozitivele utilizatorilor.

Conectarea la internet în trenurile CFR are la bază soluţia Orange Business Wi-Fi şi permite acces de mare viteză pe toată durata călătoriei pentru sute de dispozitive mobile conectate simultan pe parcursul celor două ore spre litoral.

„Prin Orange Business Wi-Fi în mişcare demonstrăm că soluţiile Wi-Fi de calitate nu trebuie neaparat să fie legate de un punct fix. Credem în serviciile de transport inteligente, iar accesul instant la informaţii şi distracţie pentru utilizatori reprezintă o componentă esenţială a acestora. Mai mult, pasagerii au ocazia de a participa la îmbunătăţirea serviciilor oferite de CFR Călători prin completarea unui scurt chestionar în momentul conectării. În acest mod, se obţin date în timp real referitoare la călătorie, informaţii legate de trenurile de pe traseu, cât şi date privind satisfacţia clienţilor.”, a declarat Cristian Paţachia, Development & Innovation Manager, Orange România.

Vezi şi Orange anunţă o serie de beneficii pentru clienţii care contractează un al doilea abonament: internet 4G gratuit, tablete şi accesorii

Tags: