Yahoo! are un nou design

22.07.2009
Yahoo! are un nou design

Popularul portal american Yahoo! testează un design nou pentru pagina principală. Noua înfăţişare nu este definitivată dar vine cu câteva luni mai devreme decât era programat. O vizită pe yahoo.com redirecţionează utilizatorul către adresa m.www.yahoo.com.

Noul Yahoo este mai puţin încărcat şi mai ergonomic. Pagina principală foloseşte trei coloane. Pe coloana principală sunt plasate, ca şi până acum, ştirile. Coloana din stânga este şi cel mai interesant element nou. Este personalizabilă, permiţând utilizatorului să aleagă serviciile preferate. Se poate opta atât pentru serviciile Yahoo, cât şi pentru reţele sociale precum My Space sau Facebook.

Yahoo!

Elementele din coloana stângă au efect mouse over şi deschid direct în homepage serviciul respectiv. De exemplu, dacă duci cursorul deasupra link-ului pentru Yahoo! Mail va fi afişat un frame în care poţi vedea mesajele primite.

Coloana din dreapta se pare că încă mai este în lucru. Cea mai mare parte a acesteia este liberă, deocamdată. Partea de sus include, bineînţeles, motorul de căutare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News