Yahoo Mail primeşte integrare Dropbox, pentru ataşamente de mari dimensiuni

Autor: Aurelian Mihai 03.04.2013
Yahoo Mail primeşte integrare Dropbox, pentru ataşamente de mari dimensiuni

Yahoo Mail este acum compatibil cu serviciul Dropbox de stocare online, oferind utilizatorilor posibilitatea de a adăuga fişiere de dimensiuni mari în ataşamentul mesajelor pe care le trimit.

Yahoo Mail primeşte suport Dropbox, pentru ataşamente de mari dimensiuni

Presupunând că deţinem atât un cont Yahoo Mail, dar şi un cont Dropbox, butonul pentru adăugarea de ataşamente în corpul mesajului email va avea şi o opţiune Share from Dropbox, de unde putem selecta unul sau mai multe fişiere depozitate online.

Pe lângă faptul că permite accesarea documentelor sincronizate online de oriunde avem acces la internet, integrarea cu serviciul Dropbox elimină practic restricţia de 25 MB, referitoare la dimensiunea fişierelor care pot fi adăugate ca ataşament de utilizatori Yahoo Mail obişnuiţi. Cu ajutorul Dropbox, dimensiunea ataşamentelor este limitată doar de spaţiul de stocare disponibil în contul de utilizator.

Mesajele ce conţin în loc de ataşamente clasice link-uri către fişiere depozitate în contul Dropbox sunt trimise la fel ca şi până acum. Destinatarul poate descărca fişierele ataşate chiar dacă nu deţine încă propriul cont Dropbox.