YouTube Music introduce noi filtre de conținut, bazate pe starea de spirit

30.01.2023
YouTube Music introduce noi filtre de conținut, bazate pe starea de spirit

Disponibile deja în aplicația pentru smartphone, YouTube Music adaugă în interfața web noi filtre inteligente pentru selectarea melodiilor de ascultat pe baza stării de spirit pe care o ai la momentul respectiv.

Aplicabilă inclusiv pentru playlist-uri distribuite de alți utilizatori, noua opțiune vine să-i ajute pe cei care doresc să asculte un anumit specific de muzică, fără a nominaliza un artist sau melodia anume. Disponibilă încă din anul 2020 în aplicația dedicată pentru smartphone, funcționalitatea ar trebui să simplifice experiența de navigare și descoperirea melodiilor, inclusiv pentru utilizatorii care accesează serviciul de muzică folosind PC-ul sau laptopul.

Odată cu noua funcționalitate, versiunea web a serviciului YouTube Music primește și alte modificări la partea de interfață. Astfel, utilizatorii vor descoperi cinci noi moduri de ascultare ușor selectabile: energize, workout, relax, commute și focus. Oricare buton selectat va personaliza sugestia de melodii afișată, însă fără a pierde din vedere melodiile nou apărute care se încadrează în respectiva categorie. Desigur, opțiunea rămâne disponibilă și împreună cu filtrele bazate pe starea de spirit, asigurând că utilizatorii fără prea multă inspirație de moment pot descoperi melodii interesante de ascultat.

Contribuind la ambianța dorită, selectarea modului de ascultare se face cu ajustarea imaginii de fundal și a paletei de culori pentru interfață.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult