YouTube Music primește modificări la secțiunea Explore

19.04.2022
YouTube Music primește modificări la secțiunea Explore

Google aduce o schimbare minoră serviciului YouTube Music, care ar putea avea implicații majore.

Google testează o modificare pentru secțiunea Explore, constând în afișarea unei noi liste cu albume selectate pe baza preferințelor tale de ascultare.

Apărând în completarea listelor existente cu playlist-uri și sugestii de ascultare, noua funcționalitate încearcă să aducă abonații YouTube Music mai aproape de albumele lansate de artiștii preferați, pornind de la melodiile deja ascultate.

Apărând ca o schimbare minoră, modificarea ia forma unui nou carusel cu glisare în partea de sus a filei YouTube Music Explore, de fapt afișată în partea de jos a interfeței YouTube Music. Sub noul format, există cinci slot-uri în caruselul cu selecții de muzică, trei dintre acestea fiind dedicate promovării albumelor cu melodii nou lansate. Astfel, cel puțin un slot este rezervat pentru albumele câștigătoare de Grammy și altul pentru o listă de redare curată de muzică nouă.

Deocamdată nu este clar cât va dura până ce noua versiune de interfață va avea debutul oficial, schimbările părând deocamdată rezervate unei categorii limitate de utilizatori, inclusă într-un grup de testare restrânsă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult