YouTube Music va avea Related tab, o pagină unde găsești remix-uri și cover-uri ale melodiilor preferate

01.08.2022
YouTube Music va avea Related tab, o pagină unde găsești remix-uri și cover-uri ale melodiilor preferate

Unul dintre avantajele pe care YouTube le păstra în fața alternativei dedicate YouTube Music era acela că puteai descoperi foarte ușor muzica preferată distribuită prin canale neoficiale, eventual, sub formă de mix-uri și cover-uri ce nu ar ajunge atât de ușor pe platformele dedicate de muzică. În plus, videoclipul melodiei era și el, garantat.

Între timp, YouTube Music a căpătat două versiuni de redare, song și video, cea din urmă afișând videoclipul oficial perfect sincronizat cu melodia ascultată deja în modul song. Următorul pas natural pentru Google este includerea nenumăratelor remix-uri și cover-uri ale melodiilor, care deja se propagă pe YouTutbe.

Pentru a nu modifica prea mult experiența oferită utilizatorilor, noile opțiuni de ascultare nu apar pur și simplu la căutările după melodii, lista cu rezultate returnând în continuare versiunile oficiale/nealterate ale melodiilor. În schimb, de acum va exista și o pagină Related, unde poți intra pentru a descoperi versiuni alternative ale melodiei respective, publicate de alte surse decât casa de discuri sau contul artistului respectiv. Acestea pot fi interpretări live, până la mix-uri și cover-uri care sună complet diferit, rămânând ca fiecare să decidă care versiune este mai bună.

O altă opțiune pentru cei aflați în căutarea de nou conținut pe YouTube Music este secțiunea Recommended playlists, unde poți descoperi liste de redare personalizate care să te ajute să-ți lărgești preferințele muzicale și cu artiști la care poate nu te-ai gândit până acum.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult