YouTube Premium, la pachet cu 3 luni gratuite de PC Game Pass, cu acces la peste 100 de jocuri

10.12.2021
YouTube Premium, la pachet cu 3 luni gratuite de PC Game Pass, cu acces la peste 100 de jocuri

Google și Microsoft anunță o promoție tentantă pentru abonații YouTube Premium, deschizând în mod complet gratuit accesul la peste 100 de jocuri triple-A disponibile pe platforma Windows PC.

Generozitatea pornește de la campania Microsoft pentru redenumirea Xbox Game Pass în PC Game Pass, semnificând extinderea acestui serviciu pentru a adresa și gamerii care preferă platforma PC.

Astfel, te poți juca Halo Infinite, Forza Horizon 5, Destiny 2, Microsoft Flight Simulator și alte titluri populare fără să plătești nimic în plus peste costul abonamentului YouTube Premium, pentru următoarele trei luni. Tot ce trebuie să faci este să confirmi oferta primită pe email.

YouTube Premium PC Game Pass

Pentru a beneficia de promoția cu 3 luni gratuite de PC Game Pass trebuie să ai un abonament YouTube Premium și un cont Microsoft, asociat cu actuala instalare de Windows pentru autentificarea contului de utilizator. Momentan, promoția este valabilă doar pentru utilizatorii înregistrați pe teritoriul SUA, nefiind comunicate planuri pentru extinderea la nivel global. Pentru a beneficia de gratuitatea promisă, doritorii trebuie să-și activeze abonamentul folosind datele cardului de credit, evitând taxarea serviciului doar dacă anulează abonamentul înainte ca perioada de încercare să fie atinsă, depășirea perioadei promoționale de 3 luni fiind taxată automat.

Neoficial, oferta promoțională PC Game Pass ar putea fi accesată și din alte regiuni ale lumii, folosind servicii de tip VPN pentru intermedierea conexiunii prin servere găzduite pe teritoriul SUA. Însă această practică ar putea fi cu ușurință asemuită pirateriei software, atrăgând blocarea utilizatorilor conectați prin această „metodă”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult