YouTube primește o nouă comandă pentru accelerarea vitezei de redare

18.07.2023
YouTube primește o nouă comandă pentru accelerarea vitezei de redare

YouTube va permite utilizatorilor plictisiți de clipul aflat în redare să grăbească vizionarea ținând apăsat pe ecran, noua opțiune fiind mult mai accesibilă decât setările manuale pentru creșterea vitezei de redare.

YouTube oferă de ceva timp setări pentru redarea accelerată a clipurilor video, însă acestea nu sunt foarte ușor accesibile, ceea ce nu e neapărat un lucru rău. Însă pentru utilizatorii YouTube care doresc doar să „spicuiască” prin clipurile nou apărute, saltul pe linia de redare ar putea să nu fie de ajuns.

Cu riscul de a aglomera și mai mult interfața YouTube cu funcții care nu sunt folosite de toată lumea, Google adaugă o nouă comandă touch pentru activarea modului de redare rapidă, adaptat pentru a funcționa doar pentru puțin timp.

Astfel, rămâne doar să ții apăsat pe stânga/dreapta ecranului pentru a accelera redarea în „direcția” dorită, la de până la 2x viteza normală de redare.

În comparație cu metoda actuală, în care trebuie să accesezi meniul dedicat cu opțiuni de redare, scurtătura oferită este cu siguranță mai rapidă.

Aflată deocamdată la faza de testare, noua funcționalitate ar putea veni în ajutorul tuturor utilizatorilor YouTube, accelerând modul în care interacționăm cu clipurile video, totodată maximizând statisticile de redare pentru clienții de publicitate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult