3 cele mai populare shootere jucate în 2020

12.08.2020
3 cele mai populare shootere jucate în 2020

În 2020 mai multe jocuri video continuă să fie jucate cu aceeaşi pasiune de playeri, similar momentului în care şi-au făcut apariţia pe piaţă şi au atras atenţia jucătorilor. În această idee, Esprecision.net oferă informaţii despre cele mai importante dintre ele şi explică de ce acestea sunt atât de atractive pentru jucătorii de toate vârstele.

De ce Call of Duty: Warzone rămâne în topul preferinţelor?

Call of Duty: Warzone oferă o nouă experienţă de luptă, în care până la 150 de playeri pot să se confrunte şi să descopere lumea complexă a Verdanskului. Warzone este un joc plin de acţiune non stop şi fără sfârşit, care este gratuit pentru toată lumea – aceste două motive determină să fie accesat de numeroşi jucători la nivel global.

Pentru cei care vor să ajungă mai repede în Warzone, cea mai bună metodă este vehiculul şi aici apar mai multe astfel de maşini pe care utilizatorii le pot folosi. Atât hărţile, cât şi alte elemente din joc sunt extrem de complexe, ceea ce face că jucătorilor să le fie drag să revină şi să descopere periodic lucruri noi.

Bineînţeles, similar multor altor jocuri, şi Call of Duty: Warzone este jucat de playeri cărora nu le place să piardă. De astfel, mulţi au descoperit că utilizând Warzone cheats pot să câştige şi altfel, adică trişând cu soluții găsite aici: https://esprecision.net/call-of-duty-warzone-cheats/.

De ce Valorant este considerat un fenomen între jocurile competitive?

Valorant este cel de al doilea cel mai mare joc de la Riot Games, după LOL, care a debutat în epoca sporturilor electronice şi pentru o perioadă a deţinut titlul de cel mai popular joc pentru calculator din întreaga lume. Valorant a devenit astfel un fenomen între jocurile competitive.

Infrastructura care s-a format în jurul turneelor internaţionale de LOL se acumulează acum şi în jurul Valorant. Echipele sunt în căutarea talentelor în devenire, jucătorii de top sunt din ce în ce mai mulţi şi vin de la alte jocuri cum ar fi Counter Strike şi Overwatch. Valorant a fost considerat cel mai vizionat joc de pe Twitch chiar dacă cei mai mulţi dintre cei care vizionează nu îl încearcă.

De ce PUBG este atât de popular în rândul playerilor?

PUBG este un joc multiplayer battle royale dezvoltat de PUBG corporation, o filială a producătorului coreean Bluehole. Chiar dacă PUBG nu este cel mai bun joc de acest tip, pentru că au existat foarte multe mai bune, faptul că seamănă cu Hunger Games este ceea ce a făcut că jocul să devină extrem de popular.

PUBG este un joc care a atras încă de la apariţie cei mai mulţi playeri. A depăşit CSGO şi Dota 2 care sunt cele mai bine cotate jocuri de pe piaţă şi a devenit cel mai popular. Astfel, PUBG a demonstrat că nimic nu este imposibil şi a vândut peste 5 milioane de produse încă din momentul lansării. În plus, a avut un succes uriaş în timp ce era încă în Beta şi în pre-order.

După ce playerul aterizează, scopul acestuia este, ca şi în Hunger Games, să adune de pe hartă diverse arme, muniţie și costume, pentru că nu va avea nimic cu care să lupte. Pentru a evita astfel de situaţii, după câteva minute apare un cerc şi este important ca jucătorul să se afle în interiorul lui. Cercul îşi micşorează dimensiunea în timp. Jucătorii aflaţi în afara cercului pierd Health în timp.

Aceste trei jocuri sunt unele dintre cele mai căutate şi cele mai apreciate când vine vorba despre shootere şi jocuri de acţiune şi au atras încă de la apariţie un mare număr de playeri din întreaga lume.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult