ABC Data va distribui în România noile jocuri Need For Speed pentru PC şi EA SPORTS UFC 2 pentru Xbox One şi PS4

17.03.2016

Compania ABC Data anunţă că va distribui în România noile jocuri Need For Speed pentru PC şi EA SPORTS UFC 2 pentru Xbox One şi PS4.

EA SPORTS UFC 2 va fi prezentat şi în cadrul unui concurs organizat pe 24 martie 2016 în incinta magazinului Media Galaxy Orhideea din Bucureşti.

Need for Speed oferă comunităţii de gaming un nivel ridicat de personalizare, o lume autentică completată de modele auto cu personalitate şi o linie narativă ce menţine jucătorii conectaţi la acţiunea desfăşurată pe ecran. Noul loc de joacă se numeşte Ventura Bay şi este asezonat cu tot ceea e necesar pentru desfăşurarea unei curse de maşini.

Utilizatorii vor putea experimenta frumuseţea oraşului pe timp de noapte la rezoluţia 4K. 

Need for Speed se reîntoarce la cele cinci moduri de joc: Speed, Style, Build, Crew şi Outlaw. Jucătorii îşi vor putea personaliza maşinile, de la mărci cunoscute, astfel încât acestea să reflecte cât mai mult personalitatea lor. 

EA SPORTS UFC 2 atrage atenţia prin inovaţiile aduse la nivelul graficii şi prin realismul sportivilor şi animaţiilor. Loviturile, mişcările luptătorilor, sângele şi transpiraţia sunt redate cât mai clar iar Knockout Physics System promite knockout-uri cât mai convingătoare. Toţi jucătorii sunt invitaţi să păşească în Octagon pentru a experimenta senzaţia dinaintea luptei.

Fanii luptelor vor putea alege din mai multe moduri de joc, cinci dintre acestea fiind complet noi. Modul Career introduce pentru prima dată opţiunea de a construi o carieră în domeniul luptelor pentru un personaj feminin. Nivelul de dificultate creşte cu fiecare adversar provocat, jucătorul având şansa să intre în Octagon alături de alţi campioni. Modul UFC Ultimate Team permite crearea unei echipe de până la 5 jucători, din grupe diferite de greutate, având multiple opţiuni de personalizare. Meciurile se pot desfăşura online sau offline, jucătorul câştigând monezi, obiecte speciale şi noi abilităţi. Modul KO dezlănţuie noi serii de lovituri cu picioarele, genunchii sau pumnii. 

Pasionaţii de jocuri vor mai avea la dispoziţie modurile Custom Event Creator, Online Championships, Live Events şi Create A Fighter, acesta din urmă având opţiuni extinse de personalizare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult