Amazon Games a deschis primul studio european la București. Ce poziții sunt disponibile în echipa din România

22.05.2024
Amazon Games a deschis primul studio european la București. Ce poziții sunt disponibile în echipa din România
Foto: Amazon Games

Amazon Games, divizia dedicată jocurilor video a gigantului din comerțul online, a anunțat deschiderea unui nou studio european de dezvoltare, cu sediul în București, România. Noul studio bucureștean se alătura astfel celorlalte divizii de dezvoltare și publicare de jocuri video ale companiei din Orange County, Montreal, San Diego și Seattle. Studioul din București se va concentra atât acum, cât și în viitor, pe oferirea de suport pentru portofoliul divers de jocuri al Amazon Games.

La conducerea studioului Amazon din București a fost numit Cristian Pană, un veteran cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, fost director general al studiourilor Ubisoft din București și Craiova.

Studioul Amazon Games din capitala României face angajări, având numeroase posturi disponibile, printre care cele de artiști, dezvoltatori software, designeri și animatori. Cei interesați de aceste poziții pot vizita pagina dedicată.

Amazon Games București
Cristian Pană. Foto: Amazon Games

Citește articolul complet pe Go4Games.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult