Angry Planes, un mod savuros pentru GTA 5 care pune avioanele pe urmele tale

13.05.2015

Lansat cu o întârziere de peste doi ani faţă de versiunea pentru console, jocul Grand Theft Auto V a primit un motor grafic mult îmbunătăţit şi surprinzător de bine optimizat. Probabil şi mai atrăgător este însă posibilitatea aplicării de mod-uri, care îmbunătăţesc şi extind experienţa de joc în direcţii noi şi surprinzătoare.

Un bun exemplu pentru cum poate fi exploatat mediul de joc open-world din GTA 5, distrându-ne pe seama unor funcţii care iniţial nu au o contribuţie semnificativă asupra experienţei de joc, este mod-ul Angry Airplanes. Cu o simplă apăsare de buton (tasta F5) acesta dezlănţuie un veritabil raid aerian, în care avioane de toate tipurile se abat cu furie asupra jucătorului, survolând la mică distanţă şi atacând cu armamentul din dotare.

Deşi bombardamentul aerian nu prea este de ajutor, experienţa  de a fi urmărit şi vânat de o întreagă escadrilă de avioane merită încercată, distracţia fiind practic garantată. Compatibil cu versiunea pentru PC a jocului Grand Theft Auto V, mod-ul Angry Planes este disponibil pentru download gratuit.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult