Assassin’s Creed Revelations – Review

19.01.2012
Assassin's Creed Revelations – Review

Assassin’s Creed s-a bucurat de un asemenea succes încât Ubisoft a hotărât să lanseze câte un titlu Assassin’s Creed în fiecare an, socotind probabil că efortul depus este o investiţie cu profit garantat.

Dacă pentru Assassin’s Creed: Brotherhood, perioada de dezvoltare relativ scurtă nu a avut prea multe efecte negative, cel mai nou titlu al seriei – Revelations – suferă din plin din această cauză.

Chiar dacă numele ales pare să indice altceva, partea narativă din Revelations nu se concentrează pe lămurirea întrebărilor ce au apărut pe parcursul seriei, ci mai degrabă se mulţumeşte să încheie povestea eroului Ezio Auditore da Firenze.

Cei familiarizaţi deja cu titlurile Assassin’s Creed stiu că acţiunea se desfăşoară pe două planuri: Desmond Miles este personajul principal, a cărui existenţă este dusă în zilele noastre. Prin intermediul unei maşinării speciale numite Animus, Desmond ajunge să trăiască amintirile strămoşilor săi, încercând în acest mod să stopeze planurile malefice ale Cavalerilor Templieri.

Citeşte review-ul complet pentru Assassin’s Creed Revelations, pe Go4Games.ro

Galerie Assassin's Creed Revelations, pe Go4Games.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News