Caștigă 10.000 euro cash jucând Fortnite

16.12.2022
Caștigă 10.000 euro cash jucând Fortnite

În ultimii ani fenomenul de eSports cunoaște un trend ascendent la nivel global. Deși România nu reprezintă un jucător important în lumea gamingului, există companii care s-au făcut remarcate în lume prin investițiile în fenomenul de eSports, dorind să contribuie la evoluția acestuia și să atragă cât mai mulți pasionați într-o lume fascinantă și fără limite, unde oricine poate deveni peste noapte un star internațional.

BOOSTEROID.COM cea mai folosită platformă de Cloud Gaming din România s-a implicat în organizarea de evenimente de eSports încă din toamna anului trecut, când a oferit premii în bani de €20.000 realizând BOOSTEROID Rocket League 1v1 Championship.

Până pe 14 decembrie ora 23:59, abonații platformei de cloud gaming se pot înregistra la BOOSTEROID “Winter Mayhem” Fortnite Championship unde câștigătorii vor împărți un premiu de €10.000, locul 1 fiind premiat cu €3.500, locul 2 cu €1.500, locul 3 €500 iar următorii 50 de clasați vor primi câte un premiu de participare a €100 fiecare.

Campionatul de Fornite va avea loc pe 17-18 decembrie 2022 iar cei ce doresc să ia parte la acest campionat vor trebui să se înregistreze pe pagina BoosteroideSports.com, completând formularul de înscriere.

Pentru a participa la BOOSTEROID “Winter Mayhem” Fortnite Championship ai nevoie de o subscripție BOOSTEROID ULTIMATE și de un vibe pozitiv.

Cei de la BOOSTEROID asigură buna dispoziție și premiile!

Intra pe www.boosteroid.com abonează-te, înscrie-te pe www.boosteroidesports.com și încarcă-ți contul cu unul dintre premiile puse în joc!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult