Cele mai bune seturi Lego Technic în 2022

19.01.2022
Cele mai bune seturi Lego Technic în 2022

Seturile Lego Technic se îndepărtează de cărămizile Lego tradiționale, favorizând grinzile și conectorii, angrenajele și motoarele, piesele personalizate și mecanismele inventive – iar cele mai bune seturi Lego Technic oferă un produs final distractiv.

Toate, cu puține excepții, sunt vehicule, dintre care unele urmăresc să reproducă hardware-ul din lumea reală, unele sunt fictive, iar unele sunt chiar concepte dezvoltate cu producătorii actuali de vehicule.

Seturile mai scumpe vor avea tendința de a include un anumit nivel de motorizare. Cea mai recentă actualizare a setului Lego Technic este Smart Hub, care interacționează cu aplicația Lego Control+ prin Bluetooth pentru a controla motoare de diferite dimensiuni.

Seturile mai ieftine pot oferi un anumit nivel de autopropulsie sub forma unui bloc de tip pull-back-and-go. Pachetele cu costuri mai mici sunt adesea seturi Lego Technic 2 în 1, oferite cu un al doilea set de instrucțiuni de construcție pentru o a doua opțiune de construcție și o șansă de a te bucura de a construi ceva de mai multe ori.

Deși seturile Lego Technic pot avea tendința către un preț mai mare decât cele mai bune seturi Lego clasice, acestea sunt o achiziție grozavă. Iată cele mai bune seturi Lego Technic.

Lego Technic Ferrari 488 GTE

  • Piese: 1677
  • Vârsta recomandată: 18+
  • Construcție complexă
Lego Technic Ferrari 488 GTE
Lego Technic Ferrari 488 GTE

Uneori construirea Lego este o corvoadă, iar uneori este un puzzle complicat. Cel mai recent set supercar Technic de la Lego se încadrează absolut în această din urmă categorie. Este o construcție serioasă pentru constructori serioși, așa cum indică ratingul de peste 18 ani.

Înăuntru este un motor V8 cu pistoane mobile; deschizi ușile și există o recreare Lego autentică a unui interior de curse. Totul este foarte drăguț – și probabil cea mai bună valoare pentru timpul de construcție pe care o vei găsi într-un set Technic.

Buggy Off-Road Lego Technic

  • Piese: 374
  • Vârsta recomandată: 10+
  • Foarte amuzant

Motoarele Lego s-au îmbunătățit semnificativ în ultimii ani, cele mai recente fiind unele dintre cele mai bune pe care le-au scos vreodată. Deci, de ce să nu profiți din plin de asta cu o mașină cu telecomandă Lego Technic foarte capabilă?

Buggy Off-Road Lego Technic este foarte distractiv de construit și foarte distractiv de condus și, deși nu este cea mai rapidă mașină pe care o vei găsi, este absolut fantastic având în vedere că costul motoarelor și al hub-ului inteligent, separat, ar fi mai mult decât acest set singur.

Buggy Off-Road Lego Technic
Buggy Off-Road Lego Technic

Nu tuturor le va plăcea controlul (puțin) întârziat al aplicației Bluetooth Control+ de la Lego, în special pentru că simulează un control cu ​​joystick pentru viteză și direcție, dar pune-l în mâinile copiilor și aceștia se vor distra de minune.

Excavator Lego Technic Liebherr R 9800

  • Piese: 4.108
  • Vârsta recomandată: 12+
  • Un adevărat proiect de construcție

Unul dintre obiectivele Lego Technic a fost întotdeauna acela de a reproduce experiența unei inginerii adecvate și nimic nu spune „inginerie” la fel ca construirea unui excavator masiv. Excavatorul minier Liebherr R 9800 este doar atât: în timp ce adevăratul lucru este o fiară de 810 de tone folosită pentru a răzui mineralele din pământ, acest model mai mic este aproape cea mai tare construcție Technic.

Excavator Lego Technic Liebherr R 9800

Acesta este un set Lego Technic serios de peste 4.000 de piese, perfect pentru adulți, deși nu este atât de complex încât un adolescent să nu se descurce. Versiunea Lego a Liebherr R 9800 își schimbă enormul motor diesel pentru o pereche de butuci inteligenți și șapte motoare individuale, fiecare dintre ele pe care le poți controla prin aplicația Technic Control+ de la Lego.

Există chiar și o colecție de cărămizi rotunde de 2×2 incluse, astfel încât să poți exersa aruncarea. Un timp lung de construcție, multe de făcut odată ce piesele sunt împreună și un aspect frumos pe raft se combină pentru a face din acesta unul dintre cele mai bune seturi Lego Technic existente.

Lego Technic Ducati Panigale V4 R

  • Piese: 646
  • Vârsta recomandată: 10+
  • Replică elegantă a motocicletei reale

Replica cu 646 piese a acestei motociclete surprinde cu adevărat stilul și eleganța emblematicei mărci sport italiene. Și nu vorbim doar de un model static. Cu roata sa din față care se rotește, suspensia față și spate în mișcare și frânele cu discuri din față și spate funcționale, V4 R se comportă, de asemenea, izbitor ca un vehicul cu două roți din viața reală.

Lego Technic Ducati Panigale V4 R

Alte detalii includ o țeavă de eșapament, ambreiaj expus, amortizoare, parbriz și bord. Și apoi vine punctul maxim: o cutie de viteze funcțională cu două trepte – prima Lego Technic – cu jos pentru prima, mijloc pentru neutru și sus pentru a doua.

Există și un suport, așa că este ușor să expui motocicleta. Ceea ce probabil că vei dori să faci la un moment dat, deoarece acest model frumos la scară 1:8, care reproduce cu dragoste curbele și culoarea originalului, este destul de arătător.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult