Cum se dă jackpotul – cum să câștigi un jackpot progresiv (P2)

27.08.2021
Cum se dă jackpotul – cum să câștigi un jackpot progresiv (P2)

Un cuplu norocos din Colorado a lovit jackpot-ul weekendul acesta, câștigând 5,75 milioane de dolari la loterie, bani pe care îi vor primi însă în tranșe de câte 1000 de dolari pe zi.

Șansele de a lua jackpotul la loto sau cazino sunt mici, indiferent de cât de mare a ajuns acesta. Ce este cert însă e că se întâmplă – depinde de numărul de jucători și de timpul rămas până la premiul următor.

Dacă vrei să știi cum să câștigi jackpoturi progresive cu eficiență 100%, răspunsul este simplu – nu există nicio strategie care să te ajute să îți garanteze că vei câștiga un jackpot progresiv la un joc de cazino.

Cu toate acestea, există niște strategii care îți pot maximiza șansele de câștig:

Creează-ți un buget

Încercarea de a câștiga un jackpot nu este niciodată plictisitoare – dimpotrivă! Experiența este provocatoare, palpitantă, și poate deveni atât de febrilă încât să nu te mai poți sătura.

Pe scurt, lucrurile pot scăpa de sub control destul de repede, așa că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să creezi un buget de joacă rezonabil și să nu îl depășești. Este irelevant dacă ți-l setezi pe lună sau pe săptămână – atâta timp cât nu îți pierzi cumpătul și nu deviezi de la el, totul va fi bine.

Joacă doar când ai un buget solid

Asigură-te că rotirile tale se califică pentru șansa de a câștiga premiul cel mare de fiecare dată când ești pe punctul de a învârti rolele la un joc cu jackpot progresiv. Verificarea acestor termeni și condiții este vitală, deoarece cerințele de participare variază de la un joc la altul.

Dacă nu ești atent la acest lucru și pariezi prea puțin, ceea ce se poate întâmpla este să-ți pice o combinație câștigătoare pe ecran, dar să obții doar o parte din lotul de jackpot! Deci, fii atent, verifică regulile și tabelul de plată al jocului, apoi decide cum să mergi mai departe.

În plus, este destul de important să îți găsești jocurile preferate, atât ca tematică, cât și ca mecanică și buget. Altfel, te vei trezi că ai investit mai mult timp și bani decât ai fi vrut la un joc care nu te încântă prea mult.

Urmărește progresia jackpotului

Cu cât counter-ul de jackpot este mai mare, cu atât mai mulți oameni au investit în acel jackpot. Acela este momentul ideal să joci, și nu doar datorită sumei imense pusă la bătaie, dar și pentru că șansele cresc cu cât jackpotul se apropie de ora de expirare.

Unele site-uri oferă jackpoturi diferite destul de des, oferind mai multe șanse de câștig mai multor jucători. Ruby Jackpot de pe Princess Casino, de exemplu, oferă o șansă de a câștiga un jackpot pe oră, și unul pe zi. Desigur, suma premiului cel mare va fi mai mică în cazul jackpotului orar decât în cazul celui zilnic.

Jackpoturi și superstiții

Norocul a influențat comportamentul amatorilor de jocuri de noroc încă din preistorie, multe civilizații făcând legătura între rezultate absolut întâmplătoare și ”semne de sus”.

Unul din cele mai folositoare sfaturi care provin din superstiții, numai bun de încorporat în strategia ta, este să nu joci niciodată un joc de noroc când ești într-o dispoziție proastă. Astfel, vei evita luarea unor decizii grăbite și regretarea lor ulterioară.

Odată cu apariția cazinourilor online, industria jocurilor de noroc s-a schimbat drastic. Până nu cu mult timp în urmă, ar fi fost de neimaginat ca două cazinouri să concureze. Zilele astea, majoritatea jocurilor interesante, motivante și distractive se găsesc online, asigurând un public larg, dar și un nivel de competiție nemaiîntâlnit în istoria cazinourilor.

Jackpoturile progresive sunt una din metodele inventate de aceste cazinouri online pentru a se menține în fruntea celorlalte, așa că este datoria ta să găsești cea mai bună ofertă și cel mai mare premiu și să încerci să profiți de ele cât poți.

Sperăm că sfaturile noastre te vor ajuta să câștigi jackpot-ul progresiv mult visat. Mult noroc!

(În prima parte a acestui articol descriem cum funcționează un astfel de jackpot)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult