DmC Devil May Cry – review premieră în România

21.01.2013
 DmC Devil May Cry - review premieră în România

Imaginat de japonezii de la Capcom şi produs de studioul britanic Ninja Theory, DmC Devil May Cry a fost întâmpinat cu mult scepticism de fanii seriei, dezamăgiţi de decizia producătorilor pentru alterarea calităţilor eroului carismatic al seriei – Dante – transformat într-un puşti obraznic aflat la început de drum.

DmC Devil May Cry se doreşte a fi o reimaginare a seriei, povestea şi personajele fiind modificate şi adaptate viziunii celor de la Ninja Theory. Din fericire, chiar dacă universul prezentat de acest nou joc este ceva mai „occidental”, toate elementele definitorii ale unui titlu Devil May Cry au fost păstrate: oamenii sunt în continuare subjugaţi de demoni, aceştia din urmă fiind camuflaţi în societate şi infiltraţi în funcţii-cheie, prin intermediul cărora pot controla destinul omenirii.

Citeşte mai departe review-ul complet DmC Devil May Cry, pe Go4Games.ro.

 DmC Devil May Cry - click pentru galeria de imagini

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult