Eşti jucător de World of Tanks? Aceste stereotipuri te vor distra [VIDEO]

03.03.2016
Eşti jucător de World of Tanks? Aceste stereotipuri te vor distra [VIDEO]
World of Tanks este unul dintre cele mai populare jocuri MMO din lume şi un joc care se bucură de mare popularitate şi în România. Majoritatea jucătorilor au o relaţie „love and hate” cu titlul dezvoltat de Wargaming.net. 
 
În ciuda imaginilor realiste ale tancurilor şi bătăliilor care te ţin cu sufletul la gură, foarte mulţi jucători sunt nemulţumiţi de anumite elemente din joc. Printre acestea se numără: artileria (jucătorii care aleg aceste vehicule find porecliţi „clickers” sau „sky pigs”) – o categorie de tancuri care foloseşte focul indirect pentru a lovi inamicii, faptul că jucătorii cu posibilităţi financiare mai mari sunt favorizaţi (sunt disponibile modele de tancuri premium care produc mai multe credite şi experienţă în joc) sau faptul că echipele nu sunt formate înainte de bătălie ţinându-se cont de abilităţile jucătorilor (se întâmplă deseori ca o echipă să aibă un singur jucător foarte bun sau niciunul, iar şansele de a câştiga bătălia sunt, practic, nule). 
 
Canalul de YouTube DezGamez a debutat o serie hazlie de clipuri în care exploatează stereotipurile din joc: de la jucătorii de artilerie care între două lovituri au timp să stea pe Reddit, până la jucătorii de tancuri grele care nu se mişcă din bază după ce începe jocul, iar apoi dau vina pe echipă pentru înfrângere. 
 
Iată, mai jos, clipurile publicate până acum:
 
Jucătorii de artilerie:

Jucătorii de tancuri heavy:

Jucătorii de tancuri uşoare:

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult