F1 2013 – mod F1 Classics, Grand Prix şi alte bunătăţi (REVIEW)

11.10.2013
F1 2013 - mod F1 Classics, Grand Prix şi alte bunătăţi (REVIEW)

Extrem de apreciate şi cunoscute chiar şi printre cei ce nu sunt la curent cu toate detaliile din spatele acestui sport, cursele de Formula 1 fac subiectul unei lungi serii de jocuri pentru PC şi consolă ce sunt perfecţionate de la an la an. Creaţie a celor de la Codemasters, noul F1 2013 vine cu o listă interesantă de îmbunătăţiri faţă de varianta 2012, dar şi destule lucruri reciclate sau doar cosmetizate.

Spre exemplu, suntem întâmpinaţi cu acelaşi Young Driver Test lung din F1 2012, dar cu îmbunătăţiri (e mai iertător şi te lasă să ratezi nişte apex-uri) şi lungit pe două zile de teste pentru a da mai multe oportunităţi de a învăţa lucruri despre joc şi Formula 1 în general. Totuşi, dacă jocul detectează că am parcurs deja ediţia F1 2012 va permite trecerea directă în ziua a doua de teste.

O noutate absolută pentru serie este modul de joc F1 Classics, care aduce maşini, piste şi piloţi ai anilor ’80 şi ’90. Probabil bine de menţionat este că anii ’90 sunt deblocaţi doar pentru cei ce au precomandat jocul (şi au primit F1 2013 Classic Edition) şi pentru cei care sunt dispuşi să plătească pentru un pachet de conţinut suplimentar (DLC). Altfel în joc sunt prezente doar elementele aferente anilor ’80. Adică cinci maşini, zece şoferi şi două piste. DLC-ul anilor ’90 mai adaugă şase maşini şi doisprezece şoferi, plus încă două piste.

Citeşte mai departe F1 2013 Review: am descoperit maşina… timpului, pe Go4Games.ro.

F1 2013 - click pentru galeria foto

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult