Fallout 3 – războiul post-nuclear izbucneşte în septembrie

Fallout 3 – războiul post-nuclear izbucneşte în septembrie

“War. War never changes”. Cu acestă “maximă” începea scenariul din post-apocalipticul RPG Fallout (apărut în 1997) şi aşa a rămas vreme de peste 10 ani în toate cele trei apariţii (Fallout, Fallout 2 şi Fallout Tactics), până la anunţul ultimului titlu din serie şi totodată unul dintre cele mai aşteptate jocuri din 2008: Fallout 3. Lansarea oficială a jocului va avea loc pe data de 30 septembrie.

Săptămâna trecută, Bethesda Softworks au anunţat că vor lansa o ediţie specială Fallout 3 Collectors Edition, pe scară internaţională (probabil tot în data de 30 septembrie). Pachetul va fi compus dintr-un Lunch Box cu model tip Vault-Tec metalizat şi în el vor fi incluse: mult anticipatul joc, un avatar de 10 cm, o carte în care vei găsi imagini tip Concept – Art şi povestea jocului plus un DVD cu “Making of” Fallout 3.

Ca să ne incite şi mai tare, producătorii au făcut noi capturi de imagini din Fallout 3, alături de un scurt trailer. Te invit să le urmăreşti în galeria foto, vei vedea că jocul are potenţial. Pentru fanii seriei, cuvintele sunt de prisos. Doar atât mai spun: pregăteşte-te de nişte upgrade-uri serioase la PC sau pune bani deoparte pentru o consolă Playstation 3 sau Xbox 360.

Fallout 3 - Multimedia gallery

Urmărește Go4IT.ro pe Google News