FarCry 2 – imagini din viitorul joc înfrăţit cu Crysis

03.12.2007
FarCry 2 – imagini din viitorul joc înfrăţit cu Crysis

În 2004, Crytek lansa unul din motoarele grafice cele mai avansate la acea vreme, remarcabil prin posibilitatea de a randa terenul pe distanţe foarte mari. FarCry folosea CryENGINE şi a fost unul dintre primele jocuri care a impresionat cu adevărat prin peisajele sale, mai ales datorită faptului că acţiunea se desfăşura pe o insulă tropicală.

FarCry 2 - Imagini FarCry 2 - Imagini
FarCry 2 - Imagini FarCry 2 - Imagini

Anunţat în luna iulie de către Ubisoft, FarCry 2 este produs de studioul din Montreal. Jucătorul va intra în pielea unui mercenar care are ca misiune eliminarea unui traficant de arme numit Jackal care întreţine un conflict între două naţiuni din Africa. Ca şi în jocul original, modalităţile de îndeplinire a misiunilor sunt multiple, eliminând aproape total liniaritatea. Un alt element specific seriei este sistemul AI al inamicilor care, atât în FarCry, cât şi în Crysis, a fost unul din cele mai bune.

FarCry 2 - Imagini FarCry 2 - Imagini

FarCry 2 este aşteptat în primăvara lui 2008 şi are la bază motorul de randare Dunia. Acesta include un sistem meteorologic complex, ciclu zi-noapte şi dezvoltarea vegetaţiei. Mai jos vă prezentăm un demo semnificativ în acest sens.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video