FIFA 14 – secvenţe de gameplay pe consola Xbox One şi PS4

12.06.2013
FIFA 14 - secvenţe de gameplay pe consola Xbox One şi PS4

Dacă de la ediţia pentru console din vechea generaţie PS3 şi Xbox 360 a jocului FIFA 14 nu mai aşteptăm mare lucru în materie de grafică 3D, cea pentru console next-gen ca Xbox One şi PlayStation 4 este aşteptată cu mare interes de fani, dornici să vadă primele secvenţe de gameplay redate cu noile console.

Din fericire cei de la EA Sports au risipit definitiv misterul, prezentând cu ocazia conferinţei ţinută la E3 2013 variantele pentru console Play Station 4 şi Xbox One a jocului FIFA 14. În afară de noul motor grafic numit EA Sports Ignite, cele două ediţii FIFA 14 beneficiază şi de numeroase alte îmbunătăţiri, precum Living Stadiums, Pro Instincts, Precision Movement sau Elite Technique.

Urmăriţi primul trailer de gameplay din FIFA 14 next-gen şi conferinţa EA Sports pe tema noului joc, în materialul publicat pe Go4Games.ro.

 FIFA 14 - noul motor grafic EA Sports Ignite

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult