Grand Theft Auto Vice City este disponibil pe iOS şi Android

06.12.2012
Grand Theft Auto Vice City este disponibil pe iOS şi Android

După cum ne-a promis încă din octombrie, Rockstar Games a lansat versiunea pentru telefoanele şi tabletele Android sau iOS a celebrului joc Grand Theft Auto Vice City, cel de-al doilea titlu din serie care a folosit noul motor grafic 3D şi vederea third-person.

La fel ca precedenta portare pentru iOS şi Android, Grand Theft Auto Vice City foloseşte resursele grafice create de Rockstar pentru versiunea PlayStation 2 acum zece ani. Compania a adus însă o serie de îmbunătăţiri, cum ar fi iluminarea superioară, creşterea rezoluţiei texturilor, refacerea modelelor 3D şi suportul pentru rezoluţii mari. Ceea ce este binevenit, pentru că lumea din Vice City este mai colorată şi mai agitată decât cea din precedentul Grand Theft Auto 3, făcând imersiunea în atmosfera anilor `80 ceva mai profundă.

Ceea ce nu s-a schimbat de la precedentul titlu pentru iOS şi Android este modul de control. Acesta a fost îmbunătăţit, versiunea Android având chiar suport pentru controllerul PowerA MoGa, însă unele porţiuni din joc, cum ar fi scenele de luptă corp la corp, sunt  încă prea dificile din cauza implementării nu tocmai optime a butoanelor virtuale, problemă vizibilă în special în cazul ecranelor mai mici ale telefoanelor.

În acest moment, versiunea pentru Android a avut nişte probleme în timpul procesului de instalare şi a fost retrasă temporar din magazinul Google, însă aceasta este o problemă pe care producătorul o va rezolva în următoarele ore. Jocul are o dimensiune impozantă, de aproximativ 1,5GB.

Download Google Play

Download App Store

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News