Hack reușit: Sony PlayStation Portal este capabil să ruleze jocuri PSP

21.02.2024
Hack reușit: Sony PlayStation Portal este capabil să ruleze jocuri PSP

Andy Nguyen, expert Google în cercetarea vulnerabilităților cibernetice, a dezvăluit că a reușit să aplice un hack consolei Sony PlayStation Portal, dispozitivul fiind astfel capabil să ruleze jocuri pentru PSP (PlayStation Portable), offline, prin intermediul emulatorului PPSSPP.

Nguyen afirmă că este vorba despre un hack software, care nu implică modificarea vreunui element hardware al consolei, dezvăluind, de asemenea, că PlayStation Portal este dotat cu 6GB de stocare locală.

Andy Nguyen a afirmat că nu are planuri să lanseze public acest hack în viitorul apropiat, acesta necesitând mai multă dezvoltare pentru a fi cu adevărat utilizabil.

Sony PlayStation Portal Capabil să Ruleze Jocuri PSP

O consola gândită numai pentru streaming de pe PS5
PlayStation Portal este un accesoriu ce permite conectarea la o consolă PlayStation 5 și rularea jocurilor acesteia, prin streaming. PS Portal dispune de un ecran LCD cu diagonala de 8 inci, rezoluție 1920×1080 și rată de refresh de 60 Hz.

Dispozitivul dispune de un jack de căști, mufa USB-C pentru încărcare și conectivitate PS Link (pentru căști wireless) și Wi-Fi 5. Asemenea controllerelor DualSense, PS Portal oferă suport pentru feedback haptic și triggere rezistive.

Vezi video și citește articolul complet pe Go4games

Urmărește Go4IT.ro pe Google News