Jump Jet face lupinguri prin birou, distrează şefii

Jump Jet face lupinguri prin birou, distrează şefii

Aparatele de jucărie zburătoare, controlate de la sol, nu sunt tocmai o noutate, însă ele se numără printre cele mai spectaculoase şi dorite gadgeturi. Jump Jet reprezintă ceva mai mult decât un aparat de zbor obişnuit. El îţi oferă satisfacţia de a-l “telecomanda” chiar şi în spaţii închise (dormitor, birou etc.), datorită dimensiunilor foarte reduse şi a preciziei cu care evită capetele mute de concentrare ale colegilor de serviciu.

Jump Jet decolează pe verticală şi se deplasează elegant cu ajutorul a patru rotoare şi un stabilizator. Face chiar şi acrobaţii specifice avioanelor adevărate: zbor lateral, lupinguri, căderi controlate. Tu trebuie doar să ai grijă să nu iasă din raza de acţiune (aproximativ 9 metri), dar şi să verifici nivelul bateriei care nu ţine mai mult de şase minute. Micuţul zburător are o anvergură de 34 cm şi cântăreşte doar 65 de grame. Preţul de 160 $ poate fi considerat invers proporţional cu aceste dimensiuni.

Jump Jet - aparat zburator de jucarie

Aparatul Jump Jet va fi lansat (la propriu şi la figurat) luna aceasta în Regatul Unit al Marii Britanii. Dacă aspectul nu este pe măsura aşteptărilor tale, poate OZN-ul din videoclipul de mai jos te mângăie pe creştet într-un mod mai plăcut.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News