Lineage 2: Hellbound & Steel Citadel – noul feature al Lineage 2

Lineage 2: Hellbound & Steel Citadel – noul feature al Lineage 2

Lineage 2, MMORPG-ul care a victimizat mulţi indivizi, facându-i să devină antisociali şi chiar să renunţe la serviciu, oferă acum un nou feature: Lineage II – Hellbound & Steel Citadel. Acesta reprezintă de fapt două noi zone dedicate jucătorilor experimentaţi (de nivel mare) ce vor fi lansate odată cu ediţia de colecţie, în data de 25 aprilie.

Lineage 2 - Elf

Prin introducerea zonelor de level mare numite Hellbound în episodul Kamael, aventurierii au încercat să găsească o cale de pătrundere în Steel Citadel şi să îl înfrunte pe epicul boss Beleth. Acum cu ultimul update vor avea această ocazie. O nouă condiţie pentru a ajunge la acest boss va fi ca jucatorii să atingă level 85, dobândind noile skill-uri între 78 – 85 pentru fiecare clasă în parte.

Intrarea în “Cetatea de oţel” nu va fi una uşoară. Citadela este compusă din patru zone (patru Turnuri) care trebuie să fie cucerite pe rând pentru a trece de la una la alta. Aventurierii vor începe în turnul de bază (Base Tower), format pe două nivele, întâmpinând o zonă de labirint a primului etaj, cu un numar mare de “mobi” al căror spawn rate este foarte scurt, trecând la etajul doi care este format din mai multe încăperi parcurse de un coridor lung. în acest etaj, jucătorii vor putea primi acces către următoarele trei turnuri în Steel Citadel, odată ce vor îndeplini condiţiile quest-ului.

Citeşte mai multe despre noul feature din Lineage 2: Hellbound & Steel Citadel.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News