Motivul pentru care Elon Musk nu a jucat GTA V

06.12.2023
Motivul pentru care Elon Musk nu a jucat GTA V

Elon Musk, cunoscut pentru pasiunea sa pentru gaming și tehnologie, a dezvăluit recent că nu a putut juca jocul popular Grand Theft Auto V (GTA V) deoarece acesta implica săvârșirea unor „infracțiuni virtuale”. Într-un schimb de mesaje pe platforma X (fostul Twitter), Musk a menționat că a încercat să joace GTA V, dar a fost descurajat de scena de deschidere a jocului, care necesită împușcarea unor polițiști.

Într-un răspuns al unui utilizator de pe X care a menționat că nu a jucat niciodată un joc GTA, Musk a explicat că, deși a încercat să joace GTA V, nu a putut trece peste prima scenă, care implică împușcarea unor ofițeri de poliție. „Am încercat, dar nu mi-a plăcut să comit infracțiuni. GTA5 necesită împușcarea polițiștilor în scena de deschidere. Pur și simplu nu am putut face asta,” a scris Elon Musk.

Această declarație a stârnit diverse reacții în rândul utilizatorilor de pe X. Unii au comentat că GTA este „doar un joc video”, în timp ce alții l-au lăudat pe Musk pentru atitudinea sa.

Elon Musk este recunoscut ca fiind un gamer de zile mari

Elon Musk este recunoscut pentru interesul său în jocurile video, așa cum a demonstrat și prin transmiterea în direct a sesiunilor sale de gaming. În mai anul acesta, Musk a atras atenția prin prezentarea configurării sale pentru jocul Elden Ring. Dezvoltat de FromSoftware Inc, Elden Ring a devenit rapid popular în 2022 și a fost considerat unul dintre cele mai bune jocuri lansate în acel an.

Interesul lui Musk pentru gaming este reflectat și în biografia sa scrisă de Walter Isaacson. Cartea descrie cum Elon Musk a învățat singur programare, folosind Pascal și Turbo C++ și cum, la vârsta de 13 ani, a creat un joc video numit Blastar. În acest joc, jucătorii distrug o navă spațială extraterestră transportând bombe cu hidrogen. Apoi, Elon Musk a vândut acest joc unei reviste pentru suma de 500 de dolari americani.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult