Need for Speed Rivals: cu toată viteza înainte (REVIEW)

Need for Speed Rivals: cu toată viteza înainte (REVIEW)

Acceleraţia la podea şi depăşire în viteză maximă pe lângă 3 maşini care circulă regulamentar. Manevra se încheie cu un derapaj controlat făcut ca la carte de-a lungul unei curbe strânse. Da, se poate face asta perfect legal, dar nu pe şoselele patriei.

Desigur, nici în lumea virtuală manevra nu iese de fiecare dată. Ba din contră, Ferrari-ul meu se loveşte de parapet şi îi permite adversarului să-mi fure locul fruntaş în cursa noastră ad-hoc. Dar nu mă dau bătut aşa uşor şi-i dau NOS până sar pistoanele. Mai sunt doar 50m până la adversar şi deodată văd maşina sa răsturnându-se pe şosea. Să fie un simplu accident? Nu, e un baraj al poliţiei întins pe toată lăţimea şoselei. Trebuie să-l tai cu viteză strecurându-mă printre maşinile legii şi să găsesc un loc bun de ascunzătoare. Să mi se piardă urma. Dacă mă prinde, poliţia mă va uşura de toţi banii pe care i-am strâns.

Sună bine reţeta? Aceasta este senzaţia pe care Need for Speed Rivals o oferă la tot pasul – viteză nebună, risc maxim şi tensiune la limită.

Citeşe tot review-ul NFS Rivals Review: cu toată viteza înainte, pe Go4games.ro.

Need for Speed Rivals - click pe imagine pentru galeria completă

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult