Noutăţi de la Gamescom 2013: data de lansare pentru consola Sony PS4 şi noi jocuri

21.08.2013
Noutăţi de la Gamescom 2013: data de lansare pentru consola Sony PS4 şi noi jocuri

Redacţia Go4games a participat la conferinţa de presă ţinută de Sony Computer Entertainment cu ocazia ediţiei 2013 a târgului Gamescom. Înainte de prezentarea propriu-zisă, am avut parte de scurte demonstraţii cu jocuri ce vor fi lansate pentru noua consolă Sony PlayStation 4.

Lista cuprinde creaţii ale unor producători independenţi, cum ar fi Octodad: Dadliest Catch sau Contrast, dar jocuri realizate de studiourile Sony, cum ar fi simpaticul Knack (cel mai impresionant din punct de vedere grafic dintre titlurile prezentate în avans).

Conferinţa a început cu un moment inedit: Shuhei Yoshida, liderul Sony Worldwide Studios, a demonstrat noua interfaţă cu utilizatorul introdusă pentru consola PS4 (foarte arătoasă, de altfel), precum şi un scurt demo multiplayer pentru Killzone: Shadow Fall. Jim Ryan, preşedinte al Sony Computer Entertainment Europe, s-a concentrat asupra câtorva titluri mai importante pentru bătrânul PlayStation 3, printre care şi jocul Gran Turismo 6, care a primit un trailer nou şi o dată de lansare bine stabilită.

Află ce alte noutăţi şi dezvăluiri au fost prezentate la Gamescom 2013, din materialul publicat pe Go4games.ro.

Gamescom 2013: Sony anunţă data de lansare pentru PS4 şi noi jocuri

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult