Oculus a publicat lista jocurilor VR care vor fi disponibile la data lansării headset-ului Oculus Rift

17.03.2016

După ce Sony au anunţat nu mai puţin de 50 jocuri pentru PlayStation VR, acum a venit rândul celor de la Oculus să prezinte oferta de jocuri pentru Oculus Rift, disponibile încă din această lună.

Având lansarea pregătită pentru data de 28 martie, headset-ul Oculus Rift are în faţă marea provocare de a convinge în timp util un număr cât mai mare de fani, înainte ca atenţia acestora să poată fi deturnată de platformele rivale, cum este PlayStation VR promovată de Sony.

Companie deţinută de Facebook, Oculus a anunţat începerea colaborării cu „mii de dezvoltatori”, estimând că va pune la dispoziţie mai mult de 100 jocuri VR până la finalul acestui an.

Oculus Home on Rift

În plus, compania a anunţat şi Oculus Home on Rift, o nouă librărie virtuală pe care utilizatorii Oculus Rift o vor putea explora pentru a descoperi nou conţinut VR şi jocuri de încercat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult