(P) S-au pus în vânzare biletele pentru DreamHack Bucureşti 2013

(P) S-au pus în vânzare biletele pentru DreamHack Bucureşti 2013

Biletele pentru DreamHack Bucureşti 2013 s-au pus în vânzare şi pot fi achiziţionate de pe shop.computergames.ro, dar şi de pe Bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio, precum şi în reţeaua de magazine Germanos. Evenimentul, organizat de Computer Games, site-ul numărul 1 de jocuri din România, şi susţinut de Romtelecom, se va desfăşura pe 14 şi 15 septembrie, la Sala Polivalentă.

Cei care îşi doresc să participe la cel mai mare eveniment de gaming din România, ca spectatori, pot achiziţiona bilete pentru o zi sau două, la preţurile de 34,99 lei sau 49,99 lei. De asemenea, aceştia pot cumpăra bilete de intrare pentru ambele zile la pachet cu un tricou special creat pentru DreamHack Bucureşti 2013 (89,99 lei) sau în zona VIP, pentru 299,99 lei.

Totodată, cei care vor să participe în turneele 1 vs. 1 la League of Legends sau Dota 2 îşi pot achiziţiona bilete la preţul de 82 lei. Mai multe detalii despre serviciile incluse în preţul biletelor pot fi găsite şi pe site-ul evenimentului, Dreamhack.ro.

Pentru a treia oară în România, spectatorii îi vor putea urmări pe cei mai buni gameri ai lumii în competiţii de StarCraft 2, Counter-Strike: Global Offensive şi League of Legends, dotate cu premii ce depăşesc suma de 200.000 lei.

“DreamHack Bucureşti 2013 se anunţă a fi cel mai mare eveniment de sport electronic care a avut loc vreodată în România. Anul trecut am avut circa 200 de jucători de top, veniţi din peste 20 de ţări, şi 4.000 de spectatori pentru ambele zile de eveniment, iar în 2013 ne aşteptăm să depăşim 10.000 de participanţi în cele două zile”, a declarat Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro.

O noutate a evenimentului este aceea că vor exista competiţii şi pe console şi pe telefoane mobile. În plus, spectatorii prezenţi la DreamHack Bucureşti vor putea participa şi ei la concursuri de sport electronic. Peste 200 de jucători de top din peste 20 de ţări sunt aşteptaţi să-şi dovedească talentul într-o atmosferă incendiară, în faţa a peste 10.000 de spectatori.

Show-ul din această toamnă va fi transmis online de Romtelecom pe http://dolce-sport.ro şi pe canalul TV de sport al companiei, Dolce Sport, dar şi în alte 10 ţări.

DreamHack Bucureşti 2013 este susţinut de Romtelecom, Asus, Jerry’s Pizza, Kingston, LikeIT, MadCatz, Nanoxia, Natec Genesis, precum şi de alte companii locale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video