Remember Me – amintiri din Parisul viitorului

28.06.2013
Remember Me - amintiri din Parisul viitorului

Ce faci când mintea ta… nu mai este a ta? La ce se poate ajunge atunci când amintirile tale pot fi descărcate, modificate, sau chiar şterse fără acordul tău?

Cu un scenariu demn de un film pentru sălile de cinema, Remember Me – creaţie a studioului francez Dontnod Entertainment – ne propune să trăim aventurile lui Nilin, o femeie puternică înzestrată cu abilitatea de a fura şi altera amintirile tuturor oamenilor ce au implantate în creier cipuri Sensen.

Acţiunea jocului se petrece în anul 2084 în Neo-Paris, un oraş al mizeriei şi sclaviei ce nu seamănă deloc cu Parisul de astăzi. Toţi locuitorii oraşului folosesc aceste cipuri Sensen, care le permit să-şi şteargă amintirile neplăcute, să retrăiască alte amintiri, ba chiar să le şi trimită altor persoane printr-un fel de Facebook al amintirilor.

Povestea începe în momentul în care memoria lui Nilin este parţial ştearsă în uriaşa închisoare La Bastille. Ajutată de Edge, un personaj care reuşeşte să comunice cu aceasta de la distanţă prin intermediul chip-ului implantat, Nilin reuşeşte să evadeze înainte de a-i fi ştearsă complet memoria, pornind o luptă pentru regăsirea propriei identităţi şi stoparea activităţii corporaţiei Sensen.

Citeşte mai departe review-ul Remember Me: amintiri din Parisul viitorului, pe Go4games.ro.

Remember Me - amintiri din Parisul viitorului

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult