Review Baldur’s Gate Enhanced Edition

07.01.2013
Review Baldur’s Gate Enhanced Edition

Baldur’s Gate Enhanced Edition a fost creat pornind de la ideea readucerii unui clasic pe piaţă, exact în pielea lui originală. Tehnic vorbind, jocul nu este un remake. Nu s-a luat un motor grafic nou pe care să se pună coaja poveştii şi personajelor din Sword Coast, ci s-a lucrat pe ceea ce exista deja în jocul lansat acum 14 ani.

Ce a ieşit nu este tocmai rău. Producătorul Overhaul Games n-a stricat jocul, ba chiar i-a adăugat câteva elemente bine integrate. Pe de altă parte, unele lucruri n-au fost prea bine duse la final, iar decizia de a păstra grafica 2D poate lucra împotriva cumpărătorilor din generaţia tânără, ataşaţi mai curând de numărul poligoanelor redate decât de rostogolirea zarurilor din AD&D. Peisajele sunt însă superbe, deşi nu vrei să faci zoom in, chiar dacă acum există această posibilitate.

Citeşte review-ul complet Baldur’s Gate Enhanced Edition, pe Go4games.ro.

Baldur’s Gate Enhanced Edition - galerie foto

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult