Review Formula 1 2012: înainte cu viteză maximă

07.12.2012
Review Formula 1 2012: înainte cu viteză maximă

Uşor de înţeles, spectaculoase şi pline de adrenalină, creaţiile adresate amatorilor de jocuri cu maşini de curse sunt printre cele mai căutate titluri din lumea jocurilor, generând alături de jocuri cu împuşcături cum este seria Call of Duty venituri uriaşe pentru studiourile de producţie.

În timp ce putem înţelege cu uşurinţă de ce jocurile din seria Need For Speed se bucură de un succes nebun şi sunt favorite printre pasionaţii de jocuri cu maşini, un simulator de Formula 1 este adresat celor care doresc să ridice la rang de artă pilotarea unei maşini, fie ea şi virtuală. Şi cum monoposturile de Formula 1 sunt prin definiţie maşinării de înaltă precizie cu toleranţă extrem de redusă în faţa erorilor comise de maşinăria nu tocmai perfectă aflată în spatele volanului, faptul că jocurile bazate pe această temă s-ar putea bucura de fani devotaţi şi numeroşi pare total contraintuitiv.

Se impune astfel întrebarea, ce şanse are un simulator de Formula 1 de a ajunge pe placul publicului larg? Haideţi să răspundem la această întrebare analizând F1 2012 din postura de gamer şi critic de jocuri, nu din cea a unui pasionat F1 – scenariu care se aplică celor mai mulţi dintre cititorii noştri care se gândesc la achiziţionarea unui titlu F1 pentru distracţie.

Citeşte mai departe review-ul complet Formula 1 2012, pe Go4games.ro

Formula 1 2012

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult