Review Max Payne 3

08.06.2012
Review Max Payne 3

Max Payne 3 ne introduce în cea mai nouă aventură a fostului detectiv newyorkez, plasat într-o veritabilă conspiraţie de inspiraţie latin-americană, în care setea de putere depăşeşte orice fel de sentiment de compasiune umană.

Totul pleacă de la oferta pe care Max o primeşte de la un vechi coleg din Poliţie, fostul detectiv fiind invitat să facă parte din serviciul de securitate privată al unui magnat brazilian. Lucrurile iau o întorsătură urâtă atunci când soţia acestuia este răpită, iar Max este însărcinat cu eliberarea acesteia.

Max Payne 3 este realizat de cei de la Rockstar Games, mergând pe aceiaşi direcţie trasată cu un alt titlu celebru – Grand Theft Auto 4. Prin urmare, în joc primează prezentarea în stil hollywoodian, conturată de o poveste bine realizată şi grafică de cea mai bună calitate, realizată folosind motorul grafic RAGE (Rockstar Advanced Game Engine) – aceeaşi tehnologie din spatele celebrului GTA IV şi Red Dead Redemtion.

Max Payne 3 - click pentru galeria foto

Citeşte review-ul complet pentru Max Payne 3, pe Go4Games.ro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult