Review Mortal Kombat Komplete Edition PC

08.07.2013
Review Mortal Kombat Komplete Edition PC

După 15 ani de aşteptare, platforma PC primeşte o nouă versiune a popularului joc de lupte Mortal Kombat. Ce-i drept, versiune nouă e mult spus, Mortal Kombat Komplete Edition pentru PC nefiind altceva decât o portare a jocului lansat de Warner Bros. şi Netherrealm Studios pentru console acum mai bine de doi ani.

Astfel, după cum cei interesaţi de Mortal Kombat probabil ştiu deja, pachetul Komplete Ediţion reprezintă nimic altceva decât o reimaginare a evenimentelor din primele trei jocuri Mortal Kombat, toate personajele clasice fiind prezente la datorie (inclusiv nedespărţiţii Sub-Zero şi Scorpion, alături de Liu Kang, Johnny Cage, Shang Tsung etc.).

Venit după numeroase încercări nu tocmai nereuşite de a face tranziţia către gameplay-ul tridimensional, cel mai nou Mortal Kombat se întoarce la originile 2D ale seriei, oferind o modalitate de control ce va părea imediat familiară celor care au avut ocazia să încerce unul dintre titlurile mai vechi ale seriei. Desigur, butonul Run a fost eliminat, High şi Low Punch au fost schimbate cu Front şi Back Punch, avem şi noutăţi precum enhanced şi X-ray moves, dar în ansamblul său, noul joc este foarte uşor de abordat de către vechii fani Mortal Kombat.

Citeşte mai departe despre ediţia pentru PC Mortal Kombat Komplete Edition, pe Go4games.ro.

Mortal Kombat Komplete Edition - click pentru galeria foto

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult