Review MotoGP 13 – echilibru pe două roţi

26.07.2013
Review MotoGP 13 - echilibru pe două roţi

Adresat pasionaţilor de viteză pe două roţi, MotoGP 13 este creaţia unor adevăraţi specialişti în jocuri de racing – italienii de la studioul Milestone.

Oferind cea mai completă experienţă de motociclism disponibilă în acest moment pe piaţă, MotoGP 13 conţine toate echipele şi motocicliştii din actualul sezon MotoGP, Moto 2 şi Moto 3, împreună cu reprezentări virtuale ale tuturor pistelor pe care se desfăşoară aceste campionate mondiale. 18 la număr.

Fără a lua în considerare modul Quick Race, opţiunile de joc din MotoGP 13 sunt Grand Prix, Championship, Career şi Multiplayer (inclusiv Split Screen).

Modul Grand Prix oferă experienţa unui weekend Grand Prix, Championship ne lasă să parcurgem pas cu pas un întreg sezon MotoGP, Moto 2 sau 3, iar Career mode întinde experienţa de joc pe mai multe sezoane. În modul Career, jucătorul trebuie să pornească de jos, de la statutul de pilot debutant, şi să treacă prin foarte multe etape până devine campion cu renume mondial la MotoGP.

Citeşte mai departe review-ul complet MotoGP 13, pe Go4games.ro.

Review MotoGP 13 - click pentru galeria de imagini

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult