Review Sniper Ghost Warrior 2 – paradisul lunetiştilor?

29.03.2013
Review Sniper Ghost Warrior 2 – paradisul lunetiştilor?

Fanii armelor cu lunetă au un motiv de bucurie: cel de-al doilea joc de sniping produs de către City Interactive, Sniper: Ghost Warrior 2.

Jocul urmăreşte povestea Căpitanului Cole Anderson, un sniper care îşi ajută câţiva colegi pe parcursul mai multor misiuni care se desfăşoară în diverse zone de conflict precum Sarajevo, junglele din Burma sau munţii din Tibet.

Sniper: Ghost Warrior 2 oferă o experienţă de tras cu arma mult mai bună decât predecesorul său. Gloanţele sunt afectate mai realist de vânt şi distanţă iar din când în când jocul răsplăteşte loviturile mai spectaculoase cu un “Bullet Cam“, adică o scenă cinematică în care putem vedea glonţul în slow-motion, de la momentul când pleacă de pe ţeava puştii şi până la impactul cu ţinta. De asemenea, jocul permite uciderea mai multor inamici dintr-un singur glonţ şi lovirea inamicilor care stau ascunşi după diverse suprafeţe solide, oferind sentimentul că glonţul expediat de o armă cu lunetă este într-adevăr puternic.

Funcţia de oprire a respiraţiei încetineşte şi timpul, simulând astfel o concentrare sporită din partea protagonistului.

Citeşte mai departe review-ul complet Sniper Ghost Warrior 2, pe Go4games.ro.

Review Sniper Ghost Warrior 2 – click pentru galeria de imagini

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult