Review Worms: Revolution – viermele a intrat la apă!

22.10.2012
Review Worms: Revolution - viermele a intrat la apă!

Viermii care ne-au încântat copilăria cu momente pline de distracţie s-au întors, iar lumea lor este mai arătoasă şi mai realistică decât oricând. Să-l primim cum se cuvine pe noul Worms: Revolution!

Noua craţie a celor de la Team 17, Worms: Revolution, îmbunătăţeşte reţeta clasică Worms adăugând o nouă înfăţişare grafică, cu viermi mai slinoşi şi un câmp de luptă tridimensional. Totuşi, nu avem în faşă un urmaş al eşecului numit Worms 3D, acţiunea noului joc desfăşurându-se exclusiv în plan bidimensional, la fel cum a fost încă de la începuturile seriei.

Noii viermi sunt redaţi mai realist şi li se modelează corpul în funcţie de suprafaţa pe care se află.Avem câteva modificări majore şi în ceea ce priveşte gameplay-ul. De exemplu, de acum înainte avem un lucru în plus de care să ne facem griji pe câmpul de luptă: apa. Şi nu mă refer la apa de sub hartă, ci de apa ca armă! Avem trei arme destinate atacului lichid: water pistol, water strike şi water bomb.

Citeşte mai departe review-ul complet Worms: Revolution, pe Go4games.ro.

Worms: Revolution Review - screenshots

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult