Rockstar a anunţat Grand Theft Auto: Vice City pentru Android şi iOS

Rockstar a anunţat Grand Theft Auto: Vice City pentru Android şi iOS

După ce ne-au încântat la sfârşitul anului trecut cu lansarea portării jocului Grand Theft Auto 3 pe platformele Android şi iOS, Rockstar a anunţat că va recidiva, iar ocazia este tot o aniversare: un deceniu de la lansarea titlului Grand Theft Auto: Vice City.

Lansat acum aproape 10 ani pe PlayStation 2 şi câteva luni mai târziu pe PC, Grand Theft Auto: Vice City preia ştafeta de la cea de-a treia iteraţie majoră a seriei şi creează un univers fictiv în America anilor ’80. Conform Rockstar, jocul va fi lansat undeva în cursul acestei toamne pe platformele Android şi iOS.

Produsul va fi bazat pe versiunea pentru PlayStation 2 a originalului, dar va include şi o serie de resurse grafice originale. Versiunea optimizată pentru chipurile Tegra 3 a jocului Grand Theft Auto 3 pentru Android a folosit resursele versiunii pentru PC, faţă de cea pentru iOS care s-a mulţumit cu aceeaşi versiune PlayStation 2, însă compania nu a menţionat dacă va repeta această iniţiativă, afirmând în schimb că 10th Anniversary Edition va beneficia de suport pentru rezoluţii mari.

Grand Theft Auto: Vice City, versiunea pentru PlayStation 2

Download pentru iOS si Android.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News