Sega Dream Dog – un căţel robot cu sentimente

26.06.2008
Sega Dream Dog – un căţel robot cu sentimente

Sega Dream Dog DX Golden RetrieverRoboţii de companie se numără printre cele mai îndrăgite gadgeturi la ora actuală. Copiii şi adulţii sunt în egală măsură impresionaţi de numeroasele abilităţi ale lui ASIMO, devotamentul lui AIBO sau de personalitatea dinozaurului Pleo, dar preţul unui astfel de companion nu este accesibil oricui. Iată însă că Sega s-a gândit la persoanele cu venituri mai modeste şi la faptul că ar putea să comercializeze roboţei într-un număr mult mai mare decât Sony sau Honda, la un preţ extrem de atractiv. Cu doar 276 $ îţi poţi cumpăra cel mai iubăreţ căţel din lume – Dream Dog DX Golden Retriever.

Deşi denumirea aleasă nu-ţi inspiră prea multe sentimente de dragoste (poate doar dacă ne gândim la rasa din care face parte – Golden Retriever), Dream Dog te va da gata prin giumbuşlucurile pe care le va executa la comandă. Ştie să stea în poziţie de şezut, se rostogoleşte, latră şi te apucă de degete când întinzi mâna către el sau când îl gâdili pe nas. Nu în ultimul rând, spre deosebire de ceilalţi roboţi cu feţe inexpresive, Dream Dog se remarcă printr-un aspect realist.

Robo-căţelul Sega Dream Dog DX poate fi al tău începând cu luna septembrie a acestui an. Singura problemă ţine ca de obicei de zona în care va fi comercializat – pentru început doar pe continentul asiatic.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News