Sony la E3 2013 – PlayStation 4 sub lumina reflectoarelor

11.06.2013
Sony la E3 2013 - PlayStation 4 sub lumina reflectoarelor

Sony este singura companie de pe piaţă care va trebui să gestioneze simultan nu mai puţin de trei console: PlayStation Vita, PlayStation 3 şi viitorul PlayStation 4.

Conferinţa a debutat cu un moment închinat consolei PlayStation Vita, în care a fost dezvăluită lista jocurilor pregătite pentru această platformă. Acestea sunt Killzone: Mercenary, Tearaway, colecţiile God of War, Dead Nation, The Walking Dead sau Batman: Arkham Origins Blackgate. În plus, prin intermediul unei reţele Wi-Fi, jocurile de PlayStation 4 vor putea fi jucate şi pe consola PS Vita.

Şi bătrâna consolă Play Station 3 va mai primi câteva jocuri noi, printre care şi noul Grand Turismo 6.

În momentul culminant al conferinţei ţinută la E3, CEO-ul Sony Computer Entertainment – Andrew House – a dezvăluit aspectul carcasei consolei PlayStation 4. Aceasta se aseamănă într-o oarecare măsură cu rivala Xbox One, dar fără a pierde liniile de design care aduc aminte de vechile console PlayStation (mai ales PS2).

Vezi lista jocurilor pregătite pentru platforma Play Station 4, completă cu trailere video de prezentare, în materialul publicat pe Go4games.ro.

PlayStation 4 sub lumina reflectoarelor

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult