Sony lansează o versiune Slim a consolei PlayStation 3

Sony lansează o versiune Slim a consolei PlayStation 3

Prezentată la evenimentul Tokyo Games Show de anul acesta, noua versiune Slim a consolei PlayStation 3 va debuta mai întâi în Statele Unite, în 25 septembrie, urmând să ajungă şi pe rafturile magazinelor europene incepând cu 28 septembrie.

Sony PlayStation 3 Slim

Noua consolă PS3 este cu 20% mai mică şi 25% mai uşoară decât versiunea pe ca o înlocuieşte şi oferită în versiuni de culoare albă şi neagră. În funcţie de bugetul disponibil, putem alege între o variantă cu hard disk de 250 GB (doar în Statele Unite) şi una cu hard disk de 500 GB.

Versiunea pentru continentul european a consolei PlayStation 3 vine echipată cu 12 GB memorie flash si permite utilizatorilor să adauge un harddisk / SSD pentru a beneficia de mai mult spaţiu de sotcare.

Consola PlayStation 3 cu 12 GB memorie flash va fi disponibilă în Europa începând cu data de 12 octombrie la un preţ de 229 euro (1049 Lei în ţara noastră), în timp ce varianta cu HDD de 500 GB va fi disponibilă din 28 septembrie la 299 euro (1369 Lei), intr-un pachet care include jocul FIFA 13.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult